Educació en el Lleure

Creiem en una educació integral i integradora. Integral en tot el que implica la persona i la personalitat, i integradora en fer que aquests infants siguin éssers socials, amb totes les habilitats per viure el dia a dia.

La nostra formació està integrada en el món de l’educació. Tenim estudis de biologia, pedagogia, conducció d’activitats fisico-esportives i en el lleure, de música i comptem amb col.laboradors llicenciats en psicologia i pedagogia que ens donen suport per poder fer els projectes més dinàmics i més educatius.

La nostra formació està molt arrelada al món de l’esplai, tenim les titulacions de monitors i i abans d’engegar el projecte de Cota Zero l’educació en el lleure ja formava part de les nostres vides.

Creiem en el que fem i sabem el que volem oferir, som una empresa familiar, fugim de la massificació, no volem portar a terme molts projectes a l’hora ja que això ens resta temps per tenir el contacte que volem oferir tant als contractadors dels serveis, com a monitors, infants i pares. Ens agrada el contacte amb la gent implicar-nos en el projecte i que la nostra feina no sigui només de despatx. Volem anar a les sortides que poguem, reunir-nos setmanalment amb coordinadors i monitors i preparar les activitats plegats. Volem tenir contacte directe i personal amb l’entitat que ens contracta els serveis, i un cop a la setmana tenir establert estar al lloc on es realitza l’activitat per poder parlar amb els pares dels nens i nenes que estan apuntats.

× Te ayudamos?