Cota Zero

Botiga de Muntanya i Activitats Outdoor

Cota-Zero, Experiències Outdoor

 

“Cota zero “ som persones arrelades a la comarca del Garraf que ens dediquem a la venda de productes de muntanya a la nostra botiga de la Rambla Samà de Vilanova i la Geltrú i també al guiatge a la natura o medi natural (outdoor) amb caiac , paddle surf (sup), i amb excursions a peu (excursionisme),… també ens dediquem a organitzar activitats de lleure infantil i juvenil amb els casals i  campus d’estiu.

 

[et_pb_shop _builder_version=”4.4.3″ posts_number=”4″ hover_enabled=”0″][/et_pb_shop]

Oferim activitats tant a la costa com a la muntanya, les activitats que oferim estan pensades per que es puguin realitzar per a qualsevol persona de qualsevol edat i condició física sense discriminació per motius de diversitat funcional, minusvalidesa, o per altres motius, ja que creiem que es possible fer aquestes i altres activitats en qualsevol circumstància, sempre adaptant-la a les realitats dels grups i usuaris.

El nostre punt fort és el caiac de mar i realitzem cursets, excursions i activitats de caiac de mar per grups, escoles, families,… sobretot a la platja de Ribes Roges de Vilanova i a la Platja del Far per visitar els “Colls-Miralpeix” i també a Sitges a la platja d’Aiguadolç per visitar les Costes i penyasegats del Garraf, us recomenen visitar l’apartat d’activitats de caiac, per saber-ne més

A Cota Zero fem guiatges on combinem les activitats físiques i esportives amb les activitats més interpretatives i educatives (naturalistes i mediambientals).

Som uns amants del Pirineu i coneixedors dels Pallars i les seves comarques veïnes (Aran, alt Urgell i Ribagorça) amb el seus parcs, el Parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, Parc Natural del Cadí-Moixeró  i també  la Vall de Benas i el Parc del Posets-Maladeta,,… i evidentment la nostra muntanya màgica, Montserrat!

.“Cota Zero Experiències Outdoor” tenim com a objectius:

  • Potenciar les activitats a la natura.
  • Gaudir de les activitats físiques i esportives a la natura
  • Apropar les activitats a la població de la comarca i als seus visitants.
  • Ajudar a conèixer i a respectar la natura.

On som? Tenim la botiga a la Rb/ Samà de Vilanova i la Geltrú, i tenim una base nàutica a la Platja de Ribes Roges de Vilanova.

Contacte al info@cota-zero.cat i al 93 8145019

 

Activitats

Kayak, SUP, Excursionisme

Botiga

A la nostra botiga trobaràs una gran varietat de material i roba esportiva.

Educació en el Lleure

Casal i Campus

Descobreix nostres activitats a través de les xarxes socials!

× Te ayudamos?