Les Costes del Garraf (caiac de mar) / coves and cliffs (Kayak)

“Les costes del Garraf ” és una excursió de dificultat alta en la qual es necessita saber i tenir uns coneixements alts de caiac de mar, però que en aquesta travessa es posa de manifest la tècnica i els coneixements, aixi doncs aquesta activitat només es realitza amb gent capacitat tècnica i físicamemnt ja que pot ser una excursió compromesa per la durada i la mar.

La travessa ens permetrà navegar per la costa del Massis del Garraf, quan aquest arriba al mar podem trobar espectaculars Penya-segats, coves i cales; aquest massis forma part del Parc Natural del Garraf i  i la mar que el toca està declarat Lloc d’Importància Comunitària (LIC) i Zona d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA).

El punt de partida és la platja de Garraf o de Platja de port Ginesta i l’arribada a Sitges o també a Vilanova.

En la travessa podrem gaudir de les vistes i panoramiques del poble de Garraf i dels diferents espais  naturals que conformen la costa del Parc del Garraf com és la Falconera el riu subterrani principal del Massis del Garraf i del seu homònim penya-segat de 130 metres.

En la costa i els seus penya-segats podem veure les infraestructures i ponts que es van realitzar ja fa més d’un segle pel tren. Tot i aquestes infreaestructuresa i sobretot gràcies a la seva inaccessibilitat hi podem trobar gran quantitat d’aus com els corbs marins, alguns falcons o aguiles cuabarrades, entre altres aus amb més presència com les gavines, xatracs, gavians argentats,..

Aquesta travessa la plantagem per gaudir i practicar el que s’ha après i practicat ens els cursos i a més amb la seguretat i el tracte familiar com a bandera, per això es realitzen en grups reduïts.

 

 

Objectius

  • Millorar la tècnica del paleig i la conducció del caiac.
  • Posar en practica els continguts i objectius dels cursos.
  • I inicar-se en la seguretat en el caiac de mar.
  • Gaudir de les vistes i de l’activitat física intensa en caiac.
  • Coneixer i veure la zona de les Costes del Garraf des del mar.

 4-5h

Mirar document adjunt

 Dificil

 Comarca del Garraf

 

INFORMACIO UTIL

Per realitzar aquesta excursió és necessari haver realitzat prèviament algun curs.

Distància: 8,6 milles ( 16 km)

Grup mínim: 4 pax.

inclou: Caiac, pala, armilla, cubrebanyeres, refrigeri.

Recomanacions: Us recomanem que porteu una samarreta, un banyador, escarpins o calçat per mullar, crema solar, ulleres de sol que pugueu lligar, tovallola, roba de recanvi, aigua i entrepà.