Activitats

“Cota Zero Experiències Outdoor “ oferim activitats físiques i esportives a la natura com el caiac de mar, el paddle surf o relacionades amb l’excursionisme com les travesses, el senderisme p tresc, l’escalada, o activitats educatives com la interpretació de la natura i del paisatge, guiatges, acompanyaments, vies ferrades,… o la combinació de les activitats físiques i esportives amb les activitats educatives (naturalistes i mediambientals).

Les nostres activitats principals són les excursions amb caiac i en Paddle Surf per la costa de la comarca del Garraf, tant a Vilanova coma Sitges o Cubelles,  així per fer alguna excursió en caiac recomanem la zona dels Colls Miralpeix (entre Sitges i Vilanova), des d’Aiguadolç fper les Costes del Garraf i  per la façana marítima de Vilanova o de Sitges amb nens

També fem cursets de caiac de diferents nivells per que els palistes tinguin els coneixements i autonomia bàsics per a realitzar sortides en seguretat amb caiacs de travessa. I de tant en tant fem sortides a fora de la comarca, a la Costa Daurada, a la Costa Brava, a l’Ebre, Montrebei,.. i també realitzem múltiples activitats amb infants, amb famílies i grups!

Som uns amants del Pirineu i coneixem molt bé els Pallars i les seves comarques veïnes (Aran, Alt urgell i Ribagorça) amb el seus parcs, el Parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, Parc natural cadí oixeró i també ens agrada molt  la Vall de Benasc,,… i evidentment la nostra muntanya màgica, Montserrat!

Oferim activitats tant a la costa com a la muntanya, les activitats que oferim estan pensades per que es puguin realitzar per a qualsevol persona de qualsevol edat i condició física sense discriminació per motius de discapacitats o minusvalidesa, o per altres motius, ja que creiem que es possible fer aquestes i altres activitats en qualsevol circumstància, sempre adaptant-la a les realitats dels grups i usuaris.